al contingut a la navegació Informació de contacte

Bellpuig convoca un nou concurs de fotografies per Instagram

Aquest cop el tema és Bellpuig i la tardor

DIMECRES 13 OCTUBRE 2021

Totes aquelles persones aficionades a la fotografia ja poden participar al nou concurs de fotografies que l'ajuntament de Bellpuig convoca per Instagram.

Segons les bases del concurs, el tema és Bellpuig i el seu terme municipal durant la tardor.

Cada participant pot presentar tantes fotografies com vulgui però només podrà ser premiat per un màxim de 5 fotografies.

Totes les persones interessades en participar-hi han de publicar les seves fotografies al seu compte d’Instagram amb els hashtags següents: #bellpuigilatardor #visitbellpuig #bellpuigtespera

Les fotografies, a més, cal que siguin enviades en format apaïsat i amb alta resolució, per mitjà de correu electrònic a oficinaturisme@bellpuig.cat .

Al correu, cada imatge ha d’anar acompanyada d’un títol o lema, dia i hora de la captació i una referència de la ubicació de la mateixa al municipi.

Cal que cada participant faci arribar també les seves dades personals (nom, cognoms, DNI, data de naixement, adreça i telèfon).

Podran participar al concurs les imatges publicades entre el 21 de setembre al 20 de desembre. Així mateix, caldrà que durant aquest període de temps es faci arribar per correu electrònic tota la informació.

Un jurat qualificat decidirà les 13 fotografies guanyadores. Hi haurà un premi de 100€ i la resta tots de 50€ que seguint el criteri de l'equip de govern, per impulsar i promocionar el comerç local, s'atorgaran en format targeta moneder per a que puguin ser consumits als establiments de la vila. 

L'Ajuntament de Bellpuig té previst utilitzar aquestes fotografies per il·lustrar futurs calendaris de la vila.