al contingut a la navegació Informació de contacte

Bellpuig convoca un concurs de fotografia per instagram per aquesta primavera

DIVENDRES 19 MARÇ 2021

Coincidint amb l’arribada de la primavera l’Ajuntament de Bellpuig ha convocat un concurs fotogràfic per Instagram per mitjà del qual es pretén recopilar tot un conjunt d’imatges de la vila de Bellpuig i del seu terme municipal durant la primavera.

El concurs és obert a totes les persones aficionades a l’art de la fotografia i el tema és Bellpuig i el seu terme municipal durant la primavera.

Cada participant pot presentar tantes fotografies com vulgui però només podrà ser premiat per un màxim de 5 fotografies.

Totes les persones interessades en participar-hi han de publicar les seves fotografies al seu compte d’Instagram amb els hashtags següents: #bellpuigilaprimavera #visitbellpuig #bellpuigtespera

Les fotografies, a més, cal que siguin enviades en format apaïsat i amb alta resolució, per mitjà de correu electrònic a oficinaturisme@bellpuig.cat .

Al correu, cada imatge ha d’anar acompanyada d’un títol o lema, dia i hora de la captació i una referència de la ubicació de la mateixa al municipi.

Cal que cada participant faci arribar també les seves dades personals (nom, cognoms, DNI, data de naixement, adreça i telèfon).

Podran participar al concurs les imatges publicades entre el 21 de març al 20 de juny. Així mateix, caldrà que durant aquest període de temps es faci arribar per correu electrònic tota la informació.

Un jurat qualificat format per persones expertes en imatge escollirà les fotografies guanyadores que quedaran en propietat de l’Ajuntament de Bellpuig que les reproduirà per il·lustrar el Calendari 2022 esmentant l’autor de cada fotografia.

Es premiaran 13 fotografies. El primer premi il·lustrarà la portada i tindrà una dotació de 100€. La resta, cadascuna il·lustrarà un mes del calendari i tindran un premi de 50€.

Seguint la línia marcada per l’Ajuntament, els premis s’atorgaran en format targeta moneder, els imports dels quals podran ser consumits als establiments de la vila de Bellpuig.

 

 

Fitxers adjunts