al contingut a la navegació Informació de contacte

Bellpuig celebra Santa Cecília amb un concert amb les entitats Musicals de la Vila

Durant el concert es va lliurar el Mèrit Musical de l'Any, atorgat aquest any a Jordi Pellicer, professor de l'Escola de Música.

DIJOUS 21 DESEMBRE 2023

El diumenge 26 de novembre va tenir lloc al Teatre Armengol el tradicional Concert de Santa Cecília, un concert organitzat per l’Ajuntament de Bellpuig amb la participació i col·laboració de les entitats musicals de la Vila. 

Aquest any, el concert es va realitzar en diumenge per la tarda i vàrem poder escoltar a l’Escola Municipal de Música, representada amb el seva orquestra, a l’Orfeó Joventut amb dos duets i el cant coral del seu conjunt de membres, a la Bellpuig Cobla i a la Banda Municipal de Música. 

Abans de començar el concert, l’alcalde, Jordi Estiarte i el regidor de Cultura, Aleix Oliva, van fer el lliurament del Mèrit Musical de l’any aquest any atorgat al professor i músic Jordi Pellicer. 

El Mèrit Musical de l’any, un premi que escullen les entitats musicals de la vila i que s’atorga des de l’any 1989. 

Aquest guardó distingeix a alguna personalitat o entitat que hagi destacat dins de l’àmbit musical i enguany, les entitats musicals de Bellpuig van escollir a Jordi Pellicer com a mereixedor del MÈRIT MUSICAL 2023 , per la seva llarga trajectòria com a músic i professor a la nostra vila formant diverses generacions de músics a més de la seva implicació en tota mena d’actes on s’ha requerit els seus serveis: concerts benèfics, col·laboracions en diverses entitats municipals, múltiples concerts al llarg dels anys...