al contingut a la navegació Informació de contacte

Bellpuig celebra la Revetlla de Sant Joan

DIUMENGE 23 JUNY 2019

Bellpuig celebra avui divendres 23 de juny la Revetlla de Sant Joan.

Els actes de la celebració han començat passats 2/4 de 9 del vespre al parc, amb l’arribada la Flama del Canigó que duia la Penya ciclista Pedal de Bellpuig des de Puigcerdà, on l’havia recollit al matí de la mà dels excursionistes del Centre excursionista CIM de la localitat, que havien pujat a la nit al Cim del Canigó, per recollir la flama renovada.

(La Penya Pedal ha fet un recorregut en comitiva des de Puigcerdà, repartint la flama per diferents poblacions, fins a arribar a Bellpuig.)

Tot seguit s’ha fet l’encesa del peveter, el lliurament de la flama als municipis veïns que la venien a buscar i la lectura del manifest.

A les 9 del vespre les Espurnetes Foc Foll oferien un correfoc acompanyades dels Tabalers Folls, des de la plaça Ramon Bertran fins a la plaça 1 d’octubre.

Seguidament a la plaça 1 d’octubre hi ha tingut lloc un espectacle de foc amb els dimonis Foc Foll i més tard l’encesa de la foguera de Sant Joan.

La festa de la Revetlla seguirà a la plaça 1 d’octubre amb un Sopar de popular a l’aire lliure, una sessió de ball amb el grup M'agrada ballar i música a tot ritme fins a la matinada.

Els actes de la Revetlla de Sant Joan els organitzava l’Ajuntament de Bellpuig.

Galeria d'imatges