al contingut a la navegació Informació de contacte

Bellpuig acomiadava l’any 2019 amb la “2a cursa Corre-Nassos”

DIMECRES 01 GENER 2020

A Bellpuig, el dimarts 31 de desembre a partir de les 5 tarda s’acomiadava l’any amb la segona edició de la “Cursa Corre-Nassos”, que va rebre la participació de prop d’un centenar de corredores i corredors.

La cursa era gratuïta i no competitiva i constava d’un recorregut de 6 km pels carrers de Bellpuig amb sortida i arribada a la plaça Ramon Folch.

En finalitzar la marxa, a totes i tots els participants els esperava un brindis amb cava per celebrar l’any nou.

La “2a Cursa Corre-Nassos” de Bellpuig l'organitzaven els “Runners Motivats de Bellpuig” i l’Ajuntament de Bellpuig, amb la col·laboració del Consell Comarcal de l’Urgell.

Presentació de la Cursa “La Dolorosa”.

En finalitzar la 2a Corre-Nassos de Bellpuig, a la plaça Ramon Folch es va presentar una nova cursa d’atletisme organitzada per l’Ajuntament de Bellpuig, que es preveu tingui lloc a la població el dia 4 d’abril de 2020.

Amb el nom de “La Dolorosa” per celebrar-se el cap de setmana de la Festivitat dels Dolors, la cursa tindrà una modalitat de 5 km i una altra de 10 km, a més també s’organitzarà una caminada de 10 km.

Per a la cursa es vol comptar amb la participació i col·laboració de les entitats de Bellpuig, tant pel que fa a l'organització de l’esdeveniment com l’amenització de les curses.

Galeria d'imatges