al contingut a la navegació Informació de contacte

Balanç positiu de l'àrea d'autocaravanes de Bellpuig

L’Ajuntament de Bellpuig fa un balanç molt positiu del primer any d’entrada en funcionament de la nova àrea per autocaravanes situada al Parc del Convent i delimita l’espai amb tanques de fusta.

DILLUNS 19 JULIOL 2021

Ara fa un any que l’Ajuntament de Bellpuig va signar un conveni de col·laboració amb la cooperativa sense ànim de lucre Vanwoow, per tal de desenvolupar i promocionar experiències i viatges de turisme responsable i sostenible entre el públic usuari d’autocaravanes i caravanes i en aquest sentit, va regular una zona al parc del Convent per a que poguessin pernoctar vehicles amb aquestes característiques.

Després d’un any de funcionament el balanç és molt positiu, ja que segons dades facilitades per aquesta cooperativa, l’Urgell ha tingut molt bona acollida entre aquest tipus d’usuaris i especialment Bellpuig, que els usuaris valoren molt positivament l’emplaçament i l’entorn del parc del Convent i d’on s’han fet 408 consultes del codi QR amb informació del municipi.

Aquests darrers dies, els turistes amb autocaravana que pernocten a Bellpuig ho han tingut encara més fàcil ja que s’ha delimitat la zona amb tancaments de fusta per facilitar l’accés al parc i a la zona per aparcar.

A més, per aquesta propera temporada, està previst iniciar converses amb Foment de Mercats per tal de dissenyar ofertes i experiències que pugui oferir el teixit comercial, empresarial i de restauració als possibles visitants de Bellpuig.

 

Galeria d'imatges