al contingut a la navegació Informació de contacte

Arribada de Ses Majestats els Reis Mags d’Orient a Bellpuig i Seana

A Bellpuig, Ses Majestats els Reis Mags d’Orient van arribar el dissabte 5 de gener a dos quarts de set de la tarda a la plaça Ramon Bertran, amb un tren màgic que portava els somnis dels nens i nenes fets realitat.

DIUMENGE 06 GENER 2019

Seguint els consells del Mag Galderic, els infants de Bellpuig van facilitar l’arribada dels Reis Mags utilitzant “Element màgic”, una “trompeta màgica” que havien de fer sonar.

Després de ser rebuts per les autoritats, el Mag Galderic, i una multitud de persones que els venien a rebre, Ses Majestats van fer una salutació als vilatans i vilatanes, i l’alcalde els va lliurar les claus de totes les cases de Bellpuig per poder repartir els regals.

Tot seguit va començar la cavalcada de Reis que estava precedida per una carrossa amb el Mag Galderic, i que acabava al Pavelló poliesportiu.

A l'interior del pavelló poliesportiu, Ses Majestats es van fer fotos amb els infants.

Més tard, els Reis també van visitar Seana on van fer un repartiment de regals a dins de l'església.

A la tarda, els Reis Mags d'Orient van visitar les dues residències d'avis de la població, on també hi van assistir l'Alcalde de Bellpuig, Sr. Salvador Bonjoch; la regidora de Benestar Social, Sra. Cristina Burgueño; i altres regidors del consistori.

Els actes amb motiu de l’arribada dels Reis Mags d’Orient a Bellpuig i Seana els organitzava La Terrasseta Xics amb el suport de l’Ajuntament de Bellpuig.

___________________

Ja fa quatre anys que la Festa dels Reis a Bellpuig, gira al voltant d’un conte de “El Mag Galderic” creat especialment per l’ocasió i que s’explica dies abans a les dues escoles del municipi.

Des del grup de mares i pares de la Terrasseta Xics i amb el suport de l’Ajuntament de Bellpuig es va elaborar aquest nou centre d’interès, amb l’objectiu de fer de la Nit de Reis un moment més màgic, on es recullin diferents propostes més properes i significatives pel món dels infants.

És des d’aquest punt de partida que va néixer el personatge del "Mag Galderic", un astrònom vellet i entranyable que necessita l’ajuda dels nens i nenes per fer arribar els Reis a Bellpuig.

El conte d’aquest any es titula “El Mag Galderic i els somnis voladors” i com els anteriors, està escrit per en Marc Jounou i il·lustrat per en Diego Caicedo.

El Mag Galderic i els somnis voladors”.

El conte d’aquest any, “El Mag Galderic i els somnis voladors”, explica que el Mag Galderic ha estat treballant durant tot l’any en el “Tren dels Somnis”, un tren capaç de viatjar pels pobles i ciutats, atrapant, als seus vagons, els somnis més desitjats dels nens i nenes.

El Mag Galderic ha programat el tren perquè viatgi fins a l’Orient i porti el carregament de desitjos als tres Reis Mags.

D’aquesta manera, la nit màgica del 5 de gener es podrà convertir en una nit de somnis fets realitat!

El final del conte qüestiona: Arribaran en Melcior, en Gaspar i en Baltasar amb els somnis dels nens i nenes de Bellpuig? Haurà aconseguit el Tren dels Somnis anar i tornar de l’Orient, portant els somnis fets realitat?

És per això que el dia 3 de gener al Parc de Nadal, el Mag Galderic, va convidar a tots els infants de la vila a visitar la seva haima, i els va demanar ajuda, per tal que el dia 5 de gener ningú s’oblidés de dur l’Element màgic “una trompeta màgica” que facilitaria l’arribada de Ses Majestats els Reis Mags d’Orient.

Galeria d'imatges