al contingut a la navegació Informació de contacte

Apunta't al programa Nereu Salut. Sènior 2.0

L’Associació Nereu proposa crear un grup de Whatsapp per ajudar a adoptar hàbits més saludables per poder seguir cuidant la salut des de casa.

DIMARTS 24 NOVEMBRE 2020

El Programa Nereu sènior enfoca  la seva atenció en els hàbits saludables per a la gent gran.

Les persones que tenen problemes de mobilitat, o les que són d’alt risc i per tant han d’estar més tancades a casa, són també aquelles que pateixen un major empitjorament de la seva salut degut en gran part a la falta d’activitat física.

A causa de la Covid i de les mesures que s’han hagut de prendre, hem entrat de ple a l’era digital. Malauradament la gent gran en moltes ocasions no disposen dels recursos ni de la formació necessària per poder seguir amb la seva vida tot adaptant-la a l’era digital. Cursos, xerrades i tallers on line, receptes, classes de qualsevol tipus d’activitat física on line, són gairebé impensables en molts casos.

És per això que l’Associació Nereu proposa crear un grup de Whatsapp (prèvia autorització individualitzada) amb totes aquelles persones grans què, de manera totalment gratuïta, vulguin adoptar hàbits més saludables per poder seguir cuidant de la seva salut des de casa.

L’Associació Nereu enviarà setmanalment un vídeo explicatiu per a millorar l’alimentació i reduir el sedentarisme a casa. A més a més cada dia, 1 hora al matí i 1 hora a la tarda, es comunicaran amb els usuaris per proposar reptes, donar suport i fer un acompanyament inclús a aquelles persones que viuen soles.

Per aquelles persones majors de 65 anys o amb alguna patologia important diagnosticada, aquesta és una bona oportunitat per cuidar-se.

Si voleu participar al Programa Nereu Sènior podeu inscriure-us a l’Ajuntament o al CAP, i rebreu cada setmana informació, formació i reptes per millorar en l’alimentació i en la mobilitat. I si no disposeu de Whatsapp des de l’Associació us trucaran cada setmana per telèfon per poder fer un seguiment.