al contingut a la navegació Informació de contacte

Ajuts per activitats extraescolars i esportives

DIJOUS 24 DESEMBRE 2020

Els tres partits que actualment tenen representació al consistori municipal, Acord Municipal Republicà, CUP i Junts per Bellpuig, des del mes de març que van renunciar i donar el 75% dels honoraris mensuals que reben de l’Ajuntament i els han destinat a un Fons Covid-19.

 

Aquest fons que actualment disposa de 10.000 euros, s’ha destinat d’una banda, a col·laborar amb la campanya del comerç de Bellpuig per Nadal (2.000€) i per altra, a sufragar el cost de mascaretes i obsequiar a les persones voluntàries que a l’inici de  la pandèmia van col·laborar en els diferents projectes d’assistència social (1.000€).

 

Els 7.000 euros restants, l’Ajuntament de Bellpuig ha pensat destinar-los a unes ajudes que oferirà aquest mes de desembre per a la realització d’activitats extraescolars i esportives durant el curs 2020-21.

 

L’objectiu és afavorir l’accés i el manteniment de la pràctica esportiva i les activitats extraescolar a aquells infants i joves que per la seva situació econòmica familiar no la puguin iniciar o continuar.

 

Aquests ajuts els pot sol·licitar qualsevol família empadronada a Bellpuig amb infants i/o joves de 4 a 18 anys que estiguin inscrits a una activitat oferta per qualsevol entitat o club esportiu municipal i també les extraescolars organitzades pels centres educatius, AMPES i altres centres del municipi.

 

Els ajuts no van només destinats a famílies amb risc d’exclusió o especial vulnerabilitat, si no que tenen un sentit més ampli i també pretenen incloure d’altres famílies que a causa de la Covid-19 puguin justificar que aquest any, han tingut un descens dels ingressos: expedient de Regulació Temporal d’Ocupació (ERTO), reducció de la jornada laboral per cures o altres motius que suposin la pèrdua substancial d’ingressos.

 

La beca/ajut cobrirà el 100% del cost d’aquestes activitats durant els mesos de febrer, març, abril, maig i juny i també preveurà la possibilitat (en el cas que sigui necessari) d’afegir un import extra per a als casos que es requereixi vestuari o fitxa.

 

L’import s’ingressarà directament a les entitats que ofereixen l’activitat per garantir que s’utilitza per aquest propòsit específic.

 

Les sol·licituds per aquests ajuts es poden presentar fins el 14 de gener.

 

Fitxers adjunts