al contingut a la navegació Informació de contacte

Ajuntament de Bellpuig aplaudeix l'èxit de Vídua Pifarré pel seu innovador projecte de caramel Virsmel que enforteix la nostra salut immunològica.

Des de l'Ajuntament de Bellpuig felicitem l'empresa de Bellpuig Viuda Pifarré, pel seu projecte de caramel Virsmel, un projecte que va presentar el passat mes d'abril a l'Agència Espanyola de Medicaments, i a la que vam acompanyar.

DIVENDRES 02 JUNY 2023

En aquesta reunió amb l'Agència Espanyola de Medicaments vam ser rebuts per la seva directora, la Sra. Maria Jesús Lamas, el Cap de Suport a la Direcció, el Sr. Antonio Lopez Navas, el Cap del Departament d'Inspecció i Control de Medicaments, el Sr. Manuel Ibarra i el Cap del Departament de Medicaments d'Ús Humà, el Sr. Antonio Blazquez.

Dolços Pifarré els va poder presentar els resultats dels seus estudis de laboratori del caramel Virsmel elaborat de manera artesanal amb extractes de plantes medicinals, mel i vitamina C que reforça el nostre sistema immunitari. El caramel, a més, conté polifenols naturals que formen una xarxa capaç d'atrapar agents patògens i d'impedir la seva replicació, també impedeix la capacitat dels virus d'atacar les nostres cèl·lules i dificulta la transmissió de malalties com la COVID.