al contingut a la navegació Informació de contacte

Actuació de “l'Orquestra Simfònica del Conservatori de Manresa” en el 6è Cicle de concerts “Bellpuig Ressona”

DIUMENGE 26 MAIG 2019

Avui diumenge 26 de maig a les 12 del migdia al Teatre Armengol de Bellpuig, dins el 6è Cicle de concerts al Teatre Armengol “Bellpuig Ressona”, hi actuava “l'Orquestra Simfònica del Conservatori de Manresa”.

L'Orquestra Simfònica del Conservatori de Manresa, sota la direcció de Jordi Coll, ha ofert un concert que es titulava “Clàssics, joves i virtuosos”, que tenia com a fil conductor el virtuosisme, tant dels compositors Johann Baptist Georg Neruda, Franz Krommer i Frédéric Chopin, com dels solistes que acompanyaven l'orquestra amb la trompeta, el clarinet i el piano.

El 6è Cicle de concerts al Teatre Armengol “Bellpuig Ressona”, l’organitza l’Escola Municipal de Música de Bellpuig, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Bellpuig.

Últim concert del 6è Cicle de Concerts al Teatre Armengol “Bellpuig Ressona”:

  • 2 de juny de 2019: Banda Municipal de Música de Bellpuig.

Tots els concerts tindran lloc al Teatre Armengol a les 12 del migdia.

Preu de l’entrada: 3 € (gratuït pels alumnes de l’Escola Municipal de Música de Bellpuig).

L'Orquestra Simfònica del Conservatori de Manresa.

L'Orquestra Simfònica del Conservatori de Manresa, està formada per estudiants de 4t, 5è i 6è curs de grau professional i formació musical avançada del Conservatori.

La formació participa habitualment en els concerts de Nadal del Conservatori i en el cicle de concerts del mateix centre, i ha realitzat concerts a l’Auditori de Vila-seca i al Teatre Ateneu d’Igualada, entre d’altres.

L’orquestra ha col·laborat amb la JONC en l’obra “The young person’s guide to the orchestra” de B. Britten. Ha actuat també a Laval (França) i ha realitzat un projecte conjunt amb la Melbourne String Orchestra.