al contingut a la navegació Informació de contacte

Activitats esportives per aquest estiu a Bellpuig

DIMARTS 15 JUNY 2021

Des de l’Ajuntament de Bellpuig i el Consell Esportiu de l’Urgell s’han organitzat una sèrie d’activitats esportives per aquest mesos d’estiu.

Les activitats, que estan pensades per promoure l’activitat física i la vida saludable, es realitzaran a l’aire lliure i tindran lloc del 28 de juny al 31 d’agost, al recinte de les piscines municipals (Aquagym) i al pati de l’escola Valeri Serra (Summer Pum, Hit, Ballaruca i Pilates exprés).

Per a realitzar aquestes activitats caldrà adquirir a l'Ajuntament uns talonaris de xecs. Cada xec serà per fer una sessió de ½ hora i tindrà el cost de 1,5€. Els talonaris seran de 20 sessions i valdran 30€, que caldrà pagar amb targeta.

A més a més, tots els dijous del mes de juliol s’organitzaran unes caminades nocturnes a partir de les 21.00h. El punt de sortida serà la plaça del Dipòsit.

A banda d’aquestes activitats dins del programa NEREU, l’Ajuntament de Bellpuig també ha programat un Casal d’Estiu Nocturn per adults que inclou un seguit de tallers i activitats que promouen l’alimentació saludable i l’activitat física.

Fitxers adjunts