al contingut a la navegació Informació de contacte

Acte Institucional de Commemoració dels 500 anys de l’arribada d’Ignasi de Loiola

El dilluns 14 de novembre, al Palau de la Generalitat de Catalunya va tenir lloc l'acte institucional de commemoració dels 500 anys de l'arribada d'Ignasi de Loiola a Catalunya.

DIVENDRES 25 NOVEMBRE 2022

El dilluns 14 de novembre, al Palau de la Generalitat de Catalunya va tenir lloc l'acte institucional de commemoració dels 500 anys de l'arribada d'Ignasi de Loiola a Catalunya, un acte al qual va assistir l'alcalde de Bellpuig, ja que des de la nostra vila s'ha participat en activitats per donar a conèixer el Camí Ignasià tenint en compte que passa també pel nostre municipi i que el tenim senyalitzat.

L'acte va ser presidit pel president de la Generalitat, Pere Aragonès, i es tractava de la celebració oficial de l'Any de Commemoració amb l'objectiu de destacar, recuperar i divulgar la figura d'Ignasi de Loiola i la seva influència mundial.

Ignasi de Loiola va ser l'home que va canviar l'espasa per l'espiritualitat. Una figura que genera consens i impulsa el diàleg interreligiós. Diàleg és coneixença i coneixença és convivència.

Galeria d'imatges