al contingut a la navegació Informació de contacte

Acaba el 24è Torneig Internacional de futbol base “Vila de Bellpuig”.

DILLUNS 24 JUNY 2019

La 24a edició del Torneig Internacional de Futbol Base Vila de Bellpuig, es va acabar diumenge amb una tercera jornada dedicada a les categories Infantil i Cadet.

Durant els tres dies que durava la competició, hi van participar uns 350 jugadors i jugadores, de les categories Infantil fins a Juvenil, amb 31 equips, i es van disputar prop de 70 de partits. Pel que fa als conjunts internacionals, aquest any provenien d’Andorra i Hongria.

El dissabte al vespre es van lliurar els trofeus de les categories Benjamí i Aleví, amb la presència del Sr. Joan Segura, representant territorial de l'Esport a Lleida; i de l'alcalde de Bellpuig, Sr. Jordi Estiarte.

La cloenda del torneig va tenir lloc a 3/4 de vuit del vespre al camp municipal de Futbol de Bellpuig, amb el lliurament de trofeus a les categories Infantil i Cadet, a càrrec de membres de la junta de l'Escola de Futbol Bellpuig; del president de l’Escola de Futbol Bellpuig, Sr. Jaume Piñol; de la regidora d'esports, Sra. Imma Oliva; i del president del Consell Comarcal de l'Urgell, Sr. Salvador Bonjoch.

El 24è Torneig Internacional de Futbol Base Vila de Bellpuig l’organitzava l’Escola de Futbol Bellpuig amb la col·laboració de la Federació Catalana de Futbol, la Generalitat de Catalunya, el Consell Comarcal de l'Urgell, l’Ajuntament de Bellpuig, la Diputació de Lleida, empreses i persones a títol particular.

Classificacions finals del 24è Torneig Internacional de futbol base “Vila de Bellpuig”.

Categoria Benjamí:


1r classificat: Escola de Futbol Bellpuig B

2n classificat: CF Fondarella

3r classificat: Escola de Futbol Bellpuig A

Categoria Aleví:


1r classificat: Lleida Esportiu

2n classificat: Escola de Futbol Bellpuig

3r classificat: Szeged Hungary

Categoria Infantil:


1r classificat: CF Mercedarios

2n classificat: Szeged Hungary

3r classificat: CF FondarellaCategoria Cadet:


1r classificat: CF Mercedarios

2n classificat: CF Cervera

3r classificat: Szeged Hungary

Galeria d'imatges