al contingut a la navegació Informació de contacte

8è 3x3 Club Bàsquet Bellpuig

DIUMENGE 11 AGOST 2019

El dissabte 10 d’agost les instal·lacions del Pavelló Poliesportiu de Bellpuig van acollir des de les 4 de la tarda i fins a les 9 del vespre, la vuitena edició del torneig 3x3 que organitza anualment el Club Bàsquet Bellpuig.

L’esdeveniment va reunir 37 equips formats per 150 jugadors/es vinguts de diferents llocs de la geografia catalana, que van disputar un centenar de partits.

La competició estava dividida amb quatre categories: Mini, Sènior femení i Sènior masculí (A i B). Els jugadors i les jugadores també podien participar en un concurs de triples.

En acabar els partits en què es decidien els guanyadors del torneig, va tenir lloc el lliurament de trofeus que va comptar amb la presència de l'alcalde de Bellpuig, Sr. Jordi Estiarte i la regidora d'esports, Sra. Imma Oliva.

L'equip guanyador de la categoria sénior masculí A, fou l'“Abacus A”, en què hi havia el jugador de Belianes, Marc Martí.

El “8è 3x3 Club Bàsquet Bellpuig”, l’organitzava el Club Bàsquet Bellpuig, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Bellpuig.

Galeria d'imatges