al contingut a la navegació Informació de contacte

6a Trobada Oberta d'Escoles de Bàsquet de Lleida de la temporada 2019-2020

DIUMENGE 02 FEBRER 2020

Avui diumenge 2 de febrer durant el matí, el Pavelló poliesportiu de Bellpuig acollia la 6a Trobada Oberta d'Escoles de Bàsquet de Lleida de la temporada 2019-2020, que es duia a terme simultàniament a Tàrrega, Vallfogona de Balaguer i Bellpuig.

A Bellpuig la trobada ha comptat amb l’assistència de 30 equips i uns dos-cents jugadors/es de les categories Baby’s, Escola i Premini, que jugaven partits en la modalitat 4x4. Els jugadors/es provenien d’Artesa de Segre, Balaguer, Bellpuig, La Seu Urgell, Lleida, Ponts i Seròs.

A mig matí, tots els assistents a la trobada s’han fet una foto conjunta, acompanyats dels tècnics, i dels membres de la Representació Territorial a Lleida de la Federació Catalana de Basquetbol, del Club Bàsquet Bellpuig i de l’ajuntament que hi eren presents.

Les trobades obertes de bàsquet organitzades per la Federació Catalana de Basquetbol, són una manera d'integrar en el món de l'esport els nens i nenes des de ben petits. Aquestes no són una activitat competitiva i resten obertes a totes les entitats que hi volguessin participar (clubs, col·legis, associacions, etc.)


La 6a Trobada Oberta d'Escoles de Bàsquet de Lleida de la temporada 2019-2020, l’organitzava l’Ajuntament de Bellpuig, el Club Bàsquet Bellpuig i la Representació Territorial a Lleida de la Federació Catalana de Basquetbol.

Galeria d'imatges