al contingut a la navegació Informació de contacte

5è concert del Cicle de concerts del centenari de l’Orfeó Joventut de Bellpuig “Concert de Marimba i Piano”

DIUMENGE 19 MAIG 2019

Avui diumenge 19 de maig a les 12 del migdia al Teatre Armengol de Bellpuig, hi tenia lloc el 5è concert del Cicle de concerts del centenari de l’Orfeó Joventut de Bellpuig.

Aquest era un “Concert de Marimba i Piano”, que oferien els cantaires de l’Orfeó Joventut, David Vergé (Marimba) i Dan Aniés (Piano).

A la primera part del concert, David Vergé, percussionista de Bellpuig, ha interpretat el concert núm. 1 per a Marimba i Orquestra del compositor brasiler Ney Rosauro, i una adaptació per a Marimba de la fuga de la Sonata per a violí núm. 1 en sol menor BWV 1001 de Johann Sebastian Bach.

A la segona part del concert, Dan Aniés, compositor, pianista i arranjador resident a Bellpuig, ha interpretat una mostra de les obres que ha compost, entre les quals hi havia el tema principal de la pel·lícula “El ángel entre la niebla”.

Durant el primer semestre de l’any 2019, l’Orfeó Joventut ha organitzat un cicle de 6 concerts per a celebrar el seu centenari, en diferents espais de la població.

Últim concert del cicle:

  • 15 de juny a les 18.00 h. Al Claustre del Convent de Sant Bartomeu.

Els Notturni de Wolfgang Amadeus Mozart interpretats per l'Orfeó Joventut.

També durant aquest semestre, concretament fins al 16 juny, es podrà visitar l'exposició dedicada al centenari de l’Orfeó Joventut els dissabtes i diumenges des de 10 del matí fins a les 2 del migdia coincidint amb l'horari d'obertura de l'Oficina de Turisme.

Els actes de celebració del Centenari de l’Orfeó Joventut compten amb la col·laboració de l’Ajuntament de Bellpuig.

Galeria d'imatges