al contingut a la navegació Informació de contacte

4a prova del Campionat d’Espanya de Motocròs 2019 a Bellpuig

DIUMENGE 14 ABRIL 2019

Durant aquest cap de setmana dels dies 13 i 14 d’abril, el Circuit de Motocròs de Catalunya de Montperler a Bellpuig ha acollit la 4a prova del Campionat d’Espanya de Motocròs 2019 en les categories Élit-MX1, Élit-MX2, MX125 i MX85, amb la participació d’uns 180 pilots.

El dissabte també es va disputar la Copa Kawasaki Team Green Cup, en les categories de MX1 i MX2.

La competició va començar el dissabte al matí amb les verificacions administratives i tècniques i els entrenaments cronometrats.

Al migdia van diputar-se les mànegues de classificació de les diferents categories.

A la tarda va haver-hi les primeres mànegues de les categories MX125 i MX85, i les dues mànegues de MX1 i MX2 de la Copa Kawasaki.

Avui diumenge les curses començaven a les 10.10 hores del matí amb la 1a Mànega de la categoria Élit-MX1. Seguidament també s’ha disputat la 1a mànega de la categoria Élit-MX2 i la 2a mànega de MX125 i MX85.

A les 13.05 ha començat la segona mànega de la categoria Élit-MX1 i a les 13.55 la de la categoria Élit-MX2.

Al llarg del matí d’avui diumenge s’han lliurat els trofeus de les diferents categories amb la presència del president de la Federació Catalana de Motociclisme, Sr. Josep Maria Mañé; del representant Territorial de l'Esport a Lleida, Sr. Joan Segura; del diputat provincial de la diputació de Lleida, Sr. Francesc Sabanés; de l’alcalde de Bellpuig, Sr. Salvador Bonjoch; i del president del Moto Club Segre, Sr. Lluís Capdevila, entre altres persones.

La 4a prova del Campionat d’Espanya de Motocròs 2019 l’organitzava el Moto Club Segre amb la col·laboració d’empreses, particulars i institucions, entre les quals hi havia l’Ajuntament de Bellpuig.

Un any més, l’esdeveniment portava el nom de “Motocròs de Bellpuig Memorial Josep Armengol”, en homenatge al desaparegut membre del Moto Club Segre que fou un dels impulsors del circuit.

Entre el públic d’avui diumenge, hi havia la pilot Laia Sanz, el pilot Nani Roma i el subcampió mundial de Motocròs, Javier García Vico.

Recents millores al Circuit de Motocròs de Catalunya de Montperler a Bellpuig.

Coincidint amb els aniversaris del Moto Club Segre (50 anys), del traçat de Bellpuig (30 anys), i del 20è aniversari de l'atorgament de la categoria de Circuit de Catalunya, el Circuit de Motocròs de Catalunya de Montperler, s’ha remodelat amb uns 150 metres extres de recorregut on destaquen un parell de corbes molt tancades i dos salts, un de pujada i un altre de baixada.

Classificacions de la 4a prova de la temporada del Campionat d’Espanya de Motocròs 2019 celebrada al Circuit de Motocròs de Catalunya a Bellpuig.

Élit-MX1:

Primer classificat: Ander Valentin

Segon classificat: José Antonio Butron

Tercer classificat: Nil Arcarons (Moto Club Segre)

Élit-MX2:

Primer classificat: Iker Larrañaga

Segon classificat: Simeó Ubach

Tercer classificat: Oriol Casas

MX125:

Primer classificat: Guillem Farrés

Segon classificat: Gerard Congost

Tercer classificat: Eddie Jay Wade

MX85:

Primer classificat: Edgar Canet

Segon classificat: Antonio Gallego

Tercer classificat: Gilen Albiusa

Copa Kawasaki Team Green Cup MX1:

Primer classificat: Eduardo Esteban

Copa Kawasaki Team Green Cup MX2:

Primer classificat: Marc Fontanals

Galeria d'imatges