al contingut a la navegació Informació de contacte

4t concert del Cicle de concerts del centenari de l’Orfeó Joventut de Bellpuig: El Cor Cabanilles de la Schola Cantorum d'Algemesí i l’Orfeó Joventut de Bellpuig interpreten els Valsos amorosos de Johannes Brahms

DIUMENGE 28 ABRIL 2019

El dissabte 27 d’abril a dos quarts de sis de la tarda al Teatre Armengol de Bellpuig, hi tenia lloc el 4t concert del Cicle de concerts del centenari de l’Orfeó Joventut de Bellpuig.

En aquesta ocasió, el concert l’oferia el Cor Cabanilles de la Schola Cantorum d'Algemesí i l’Orfeó Joventut de Bellpuig.

Fruit de l’extensa relació que les uneix, les dues formacions corals es trobaven a Bellpuig per compartir escenari, cantant conjuntament els “Valsos amorosos” de Johannes Brahms, per a cor a 4 veus, solistes, i piano a quatre mans, amb la traducció al valencià que n’ha fet el Cor Cabanilles.

A la primera part del concert, el Cor Cabanilles amb Júlia Oltra a la direcció, va interpretar en solitari els “Nous valsos amorosos”, Op. 65, de Johannes Brahms, amb l’acompanyament al piano de Jordi Pellicer i Albert del Viso.

A la segona part, el Cor Cabanilles i l’Orfeó Joventut, sota la direcció d'Albert del Viso, oferien els “Valsos amorosos”, Op. 52, de Johannes Brahms, amb l’acompanyament al piano de Marc Castellà i Jordi Pellicer.

El concert va acabar amb el cant de l’himne dedicat a la Mare de Déu de Montserrat, “el Virolai”, amb motiu de la celebració del seu dia.

Durant el primer semestre de l’any 2019, l’Orfeó Joventut ha organitzat un cicle de 6 concerts per a celebrar el seu centenari, en diferents espais de la població.

  • 19 de maig a les 12.00 h. Al Teatre Armengol.

Concert de violoncel i piano, percussió i piano.

  • 15 de juny a les 18.00 h. Al Claustre del Convent de Sant Bartomeu.

Notturni de Wolfgang Amadeus Mozart.

També durant aquest semestre, concretament fins al 16 juny, dia què s'oferirà el darrer d'aquests concerts, es podrà visitar l'exposició dedicada al centenari de l’Orfeó Joventut els dissabtes i diumenges des de 10 del matí fins a les 2 del migdia coincidint amb l'horari d'obertura de l'Oficina de Turisme.

Els actes de celebració del Centenari de l’Orfeó Joventut reben la col·laboració de l’Ajuntament de Bellpuig.