al contingut a la navegació Informació de contacte

3r concert del Cicle de concerts del centenari de l’Orfeó Joventut de Bellpuig “Concert de clarinet i piano”

El dissabte 6 d’abril a dos quarts de vuit del vespre al Teatre Armengol de Bellpuig, hi tenia lloc el 3r concert del Cicle de concerts del centenari de l’Orfeó Joventut de Bellpuig.

DIUMENGE 07 ABRIL 2019

Aquest era un “Concert de clarinet i piano”, que oferien els músics de l’Orfeó Joventut, Dipti Gimeno (Clarinet) i Jordi Pellicer (Piano), interpretant obres de Claude Debussy, Wolfgang Amadeus Mozart, Francis Poulenc i Vittorio Monti.

Durant el primer semestre de l’any 2019, l’Orfeó Joventut ha organitzat un cicle de 6 concerts per a celebrar el seu centenari, en diferents espais de la població.

Pròxims concerts:

  • 27 d'abril a les 17.30 h. Al Teatre Armengol.

Concert dels valsos per a cor i piano a quatre mans de Johannes Brahms, amb el Cor Cabanilles d'Algemesí i l’Orfeó Joventut.

  • 12 de maig a les 12:.00 h. Al Teatre Armengol.

Concert de violoncel i piano, percussió i piano.

  • 15 de juny a les 18.00 h. Al Claustre del Convent de Sant Bartomeu.

Notturni de Wolfgang Amadeus Mozart.

També durant aquest semestre, concretament fins al 16 juny, dia què s'oferirà el darrer d'aquests concerts, es podrà visitar l'exposició dedicada al centenari de l’Orfeó Joventut els dissabtes i diumenges des de 10 del matí fins a les 2 del migdia coincidint amb l'horari d'obertura de l'Oficina de Turisme.

Els actes de celebració del Centenari de l’Orfeó Joventut compten amb la col·laboració de l’Ajuntament de Bellpuig.