al contingut a la navegació Informació de contacte

2n concert del 2n Cicle de Concerts de l’Orfeó Joventut “Concert de Piano a càrrec de Jordi Pellicer”

DIUMENGE 09 FEBRER 2020

El dissabte 8 de febrer a dos quarts de nou del vespre, al Teatre Armengol de Bellpuig, hi tenia lloc el 2n Concert del 2n Cicle de Concerts de l’Orfeó Joventut.

Aquest era una “Concert de Piano” a càrrec del pianista de Bellpuig Jordi Pellicer, en el que va interpretar la Sonata per a piano núm. 14 en do menor K. 457 de Wolfgang Amadeus Mozart i la Sonata per a piano en si menor S.178 de Franz Liszt dedicada a Robert Schumann.

2n Cicle de Concerts de l’Orfeó Joventut.

L’Orfeó Joventut de Bellpuig organitza enguany el seu 2n Cicle de Concerts després de l’èxit aconseguit en la primera edició, l’any 2019, amb la qual celebrava el centenari de l’entitat.

El lema del 2n Cicle de Concerts és "Músics vinculats al poble que fan música al poble", el qual n’expressa la seva essència.

Aquest consta de 13 concerts que s’ofereixen durant tot l’any en diferents espais i locals de Bellpuig.

El tercer concert del cicle l’oferirà l’Orquestra de cambra de l’Orfeó Joventut, amb la soprano Núria Mas i el pianista i director de l’Orfeó Joventut Albert del Viso.

Interpretaran les obres Exsultate Jubilate K. 165 i el Concert per a piano núm. 27 en si bemoll major K. 595 de Wolfgang Amadeus Mozart.

Aquest tindrà lloc el dissabte 21 de març a les 20.30 hores al Teatre Armengol de Bellpuig.

L'Ajuntament de Bellpuig col·labora en el 2n Cicle de Concerts de l’Orfeó Joventut.

Galeria d'imatges