al contingut a la navegació Informació de contacte

“Mercat a la fresca” a Bellpuig amb una gran Festa de l'escuma

DISSABTE 31 AGOST 2019

El divendres 30 d’agost a la plaça Ramon Folch de Bellpuig des de les 8 del vespre i fins a la mitjanit, va tenir-hi lloc una altra edició del tradicional “Mercat a la Fresca, que aplegava una trentena de parades de productors i comerciants de la vila i forans i també d’entitats de la població.

Entre els productes que es podien adquirir al mercat n’hi havia d’alimentació, productes fets a mà, begudes i licors, bijuteria, cervesa artesana, joies, llibres i papereria, moda i complements, regals, sabons, ulleres, entre d’altres.

Per amenitzar el mercat, s'havien organitzat diferents activitats dirigides als visitants. Així, per als infants hi havia un inflable per saltar.

A les 9 del vespre els Tabalers Folls Xics van actuar al mercat.

A les 10 de la nit, va celebrar-se amb un gran èxit de participació de petits i grans, una Festa de l'escuma amb música i molta marxa a càrrec del grup d'animació Albert Show de Bellpuig.

A les 11 de la nit, es va realitzar un gran sorteig de 40 regals que havien estat cedits per comerços col·laboradors i de vals de 10 € per bescanviar als comerços de l'associació Foment de Mercat.

L’associació de comerciants Foment de Mercat de Bellpuig amb el suport de l'Ajuntament de Bellpuig, organitza cada any el “Mercat a la Fresca” que coincideix amb la finalització de la temporada d’estiu dels comerços i aquests surten al carrer oferint descomptes i ofertes en els seus articles.

Totes les compres al mercat rebien un obsequi directe gentilesa de Foment de Mercat.

Galeria d'imatges