al contingut a la navegació Informació de contacte

Marató d’Activitats amb motiu de la Marató de TV3 a Bellpuig

Avui diumenge 16 de desembre de 2018, dia de La Marató de TV3, de les 5 de la tarda i fins passades les 7, al pavelló poliesportiu, l'Ajuntament de Bellpuig i entitats de la vila, havien organitzat el festival benèfic Marató d’Activitats, amb motiu de recaptar fons per a La Marató de TV3, on s’han ofert actuacions diverses i coca amb xocolata per a tothom. Aquest any 2018 La Marató de TV3 està dedicada a la lluita contra el càncer.

DIUMENGE 16 DESEMBRE 2018

Un gran nombre persones han assistit al festival, on s’ha cantat, s’hi ha ballat un ball de pastorets, dansa, country i gimnàstica rítmica, s’han escoltat tabalers i hi ha hagut balls de gegants.

També per berenar hi havia coca i xocolata per a tots els assistents.

Les entitats que han col·laborat amb la “Marató d’Activitats” de Bellpuig han estat:

L’Escola Valeri Serra i l’AMPA, l’Associació contra el Càncer, l’Associació de dones Atenea, Cal Senzill Conserves naturals, el Club Bàsquet Bellpuig, el Club Ippon, la colla gegantera de Bellpuig, el grup de ball Country Lis, l’Escola de Dansa Bellpuig, l’Escola de Música de Bellpuig, la Llar de jubilats i pensionistes La Joia d'envellir, l’Associació La Mainada, el grup municipal del PDeCAT de l’Ajuntament de Bellpuig, els Tabalers Folls Xics, l’escola Vedruna de Bellpuig i l'AMPA.

Més actes amb motiu de La Marató de TV3 a Bellpuig.

L’Escola Municipal de Música de Bellpuig oferirà el Concert de Nadal de l'Escola, el dimecres vinent 19 de desembre a les 8 hores del vespre al Teatre Armengol i el preu de l’entrada (2 €) anirà destinada a col·laborar amb la Marató de TV3.

Galeria d'imatges