al contingut a la navegació Informació de contacte

“Bellpuig Ressona” 6è Cicle de concerts al Teatre Armengol: La Banda Municipal de Bellpuig presenta “La música pop del nostre temps”.

DIMECRES 29 MAIG 2019

Dia: Diumenge, 2 de juny de 2019.

Hora: A les 12 del migdia.

Lloc: Teatre Armengol.

Preu de l’entrada: 3 € (gratuït pels alumnes de l’Escola Municipal de Música de Bellpuig).

Ho organitza: Escola Municipal de Música de Bellpuig.

Hi col·labora: Ajuntament de Bellpuig.

El diumenge 2 de juny a les 12 del migdia es clourà la 6a edició del Cicle de Concerts al Teatre Armengol “Bellpuig Ressona”, amb l'actuació de la Banda Municipal de Bellpuig que presentarà el concert “La música pop del nostre temps”.

La Banda Municipal de Bellpuig dirigida per Víctor Lleixà, presentarà en aquesta ocasió un repertori que va des dels Beatles fins a Coldplay, en un concert amb molta marxa on serà permès ballar si el públic en té ganes.

En els darrers anys la Banda Municipal de Bellpuig ha crescut significativament en el nombre de components fins a arribar gairebé a la quarantena. Moltes de les noves incorporacions són joves músics provinents de l'Escola Municipal de Música de Bellpuig.

Des de l'Escola Municipal de Música de Bellpuig, es fa una crida perquè ningú no falti al concert, i així donar suport i animar a tots aquests músics que fan un gran esforç i una gran tasca per la cultura de Bellpuig.