al contingut a la navegació Informació de contacte

“#Bachendansa” al 7è Cicle de concerts “Bellpuig Ressona”

DILLUNS 20 GENER 2020

El diumenge 19 de gener a les 12 del migdia al Teatre Armengol de Bellpuig, dins el 7è Cicle de concerts al Teatre Armengol “Bellpuig Ressona”, la Jove Companyia de l’Escola de Dansa Montse Esteve de Guissona (Ed+) i l’Orquestra de Cambra de la Catalunya Interior (OCCI) oferien l’espectacle “#Bachendansa”.

Sota la direcció artística i coreogràfica de Montse Esteve i la direcció musical de Jordi Castellà, “#Bachendansa” esdevenia un espectacle multidisciplinari, de producció pròpia, creat i produït al territori, que imbricava música, dansa i vídeo, alhora que establia un diàleg artístic entre el passat i el present, entre la música barroca i la dansa contemporània.

El repertori de “#Bachendansa” estava basat en els concerts de Brandenburg núm. 3 i 5 de Johann Sebastian Bach, els quals representen una obra cabdal de la història de la música.

L’espectacle “#Bachendansa” va cloure el passat mes de desembre, els actes de “Cervera Capital de la Cultura Catalana 2019”.

Propers concerts del 7è Cicle de Concerts al Teatre Armengol “Bellpuig Ressona”:

  • 16 de febrer de 2020: Concert de professors de l’EMMB.

  • 29 de març de 2020: Cobla Lo Castell.

  • 10 de maig de 2020: The Vintage Clock.

  • 7 de juny de 2020: Banda Municipal de Música de Bellpuig.

Tots els concerts tindran lloc al Teatre Armengol a les 12 del migdia.

Preu de l’entrada: 3 € (gratuït pels alumnes de l’Escola Municipal de Música de Bellpuig).

El 7è Cicle de concerts al Teatre Armengol “Bellpuig Ressona”, l’organitza l’Escola Municipal de Música de Bellpuig, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Bellpuig.