al contingut a la navegació Informació de contacte

COMUNICAT 7 · Reducció de l’activitat del país, evitar concentracions de persones i prevenir contagis

COMUNICAT:

 

L’Ajuntament de Bellpuig informa sobre les mesures establertes a la Resolució SLT/37/2020 de 13 de març de la Generalitat de Catalunya sobre reducció de l’activitat del país, evitar concentracions de persones i prevenir contagis

 

Atenent a l’esmentada resolució del Govern de la Generalitat de  Catalunya, en la fase d’Emergència 1 amb motiu del coronavirus SARS-CoV-2 s’adopten les mesures següents, vigents des de les 00:00 hores del 14 de març de 2020:

 

En l'àmbit dels establiments i de les activitats esportives, d'oci i comercials:

  1. a) El tancament de les estacions d'esquí, d'esquí nòrdic i de les estacions de muntanya.
  2. b) El tancament de tota classe d'instal·lacions esportives, gimnasos i clubs esportius, tant de titularitat pública com privada.
  3. c) El tancament de teatres, de cinemes, de sales de festa, discoteques, pubs, sales de ball, sales de concert, sales de karaoke, cafès teatre i cafès concert i qualsevol altre establiment recreatiu.
  4. d) El tancament de bars, cafeteries, restaurants i altres establiments de restauració llevat d'aquells que estiguin integrats en un establiment hoteler o en centres sanitaris o socials residencials.
  5. e) El tancament d'establiments de joc (salons recreatius, casinos, bingos i qualssevol altres).
  6. f) El tancament de parcs d'atraccions, parcs temàtics i qualsevol altre centre que realitzi activitats d'oci o de lleure.
  7. g) La suspensió de tota classe d'activitats d'espectacles públics i activitats, en espais tancats altres que els esmentats en les lletres anteriors i en espais oberts.
  8. h) El tancament de centres comercials, incloent grans superfícies i galeries, a excepció d'aquells establiments dedicats exclusivament a la venda de productes de consum habitual (alimentació, neteja i higiene) i d'aquelles àrees dels centres comercials amb la mateixa activitat.