COMUNICAT 65 · INFORMACIÓ DEL CAP DE BELLPUIG

INFORMACIÓ DEL CAP DE BELLPUIG

Sense cap mena de dubte, el coronavirus  ens ha canviat a tots la percepció de tot plegat i res serà igual a partir d’ara. Tots hem tingut familiars, amics o coneguts que malauradament han estat diagnosticats amb Covid-19 amb un desenllaç que no sempre ha estat el desitjat.

Des del CAP de Bellpuig  hem hagut de gestionar  la nova malaltia de sobte i també les noves emocions que aquesta ens ha portat. Com la majoria,  adaptant-nos dia a dia a aquest virus desconegut. Però no tot ha estat negatiu, volem agrair molt sincerament a tots els que en aquests moments tan difícils ens han donat el seu suport  perquè aquest dies hagin estat més suportables, empreses  i particulars que ens han fet arribar material i altres productes diversos.

Voldríem recordar a tota la població que seguim en situació de pandèmia per COVID-19, el virus segueix circulant i qualsevol nivell de relaxació gradual del confinament pot conduir al augment de nous casos. Només s’ha d’acudir al CAP o als consultoris locals en cas de malaltia important o urgent. Abans però, s’ha de trucar sempre per telèfon o fer una consulta telemàtica. Tanmateix us demanem no acudir a urgències per coses banals.

Som conscients que aquests dies no ha estat fàcil contactar per telèfon amb nosaltres  donat  l’elevat número de trucades que hem tingut. Per aquest motiu, hem reforçat les nostre línies per poder donar resposta a tota la ciutadania.

Recordem també que tota persona que consideri pot estar afectada per coronavirus s’ha de quedar a casa i trucar al seu metge de referència i que s’ha de portar mascareta i mantindre sempre la distància de seguretat.

Pel que fa a les consultes pediàtriques fins nova ordre dels Organismes Oficials, es mantenen les revisions amb les vacunacions corresponents de: nounat, 2 mesos, 4 mesos, 6 mesos, 11 mesos, 12 mesos, 15 mesos, 2 anys i 3 anys i s’ha de demanar sempre cita per telèfon prèviament. Per a qualsevol altre tipus de consulta TRUCAR ABANS DE VENIR.

Esperem tornar a la normalitat al més aviat possible i un cop superada la fase d’emergència realitzar  l’activitat programada.

Aprofitem per a recordar que podeu fer gestions de forma no presencial accedint a l’espai digital de “La Meva Salut” a l’enllaç canalsalut.gencat.cat/lamevasalut-registre on us podreu descarregar el resultat de proves, informes i diagnòstics, descarregar el pla de medicació (recepta) per anar a la farmàcia o fer consultes amb el professional sanitari, entre altres.

Gràcies a tota la ciutadania per la seva col.laboració i quedem a la vostra disposició per a qualsevol dubte que pugui sorgir al telèfon 973 337 157

Document Actions