COMUNICAT 51 · Normes que permeten  la sortida de menors de 14 anys.

L’Ajuntament de Bellpuig informa sobre les normes que permeten  la sortida de menors de 14 anys.

 

Atenent l’Estat d’Alarma amb motiu de la lluita contra l’epidèmia de COVID-19 us informem que s’ha decretat l’autorització a la sortida de menors de 14 anys a la via pública a partir de les 9:00 hores del 26/04/2020.

 

Aquesta autorització és per a menors de 14 anys que podran sortir durant un màxim d’una hora al dia entre les 9:00 i les 21:00 hores i fins a una distància màxima d’1 quilòmetre del seu domicili.

No podran sortir els nens que presentin símptomes o que estiguin en aïllament domiciliari o en quarantena posterior per diagnòstic de COVID19 a ells o a algú del seu cercle familiar.

Les sortides es podran fer en grups d’un adult responsable amb tres menors de 14 anys com a màxim i els integrants del grup hauran de mantenir distància de seguretat de dos metres com a mínim amb terceres persones, inclosos altres nens i nenes. L’adult serà responsable que es mantinguin els requisits per evitar contagis, distància de seguretat, ús de mascaretes i higiene en arribar a casa. Es podrà circular per carrers i places públiques, espais naturals i zones verdes autoritzades.

NO ESTÀ AUTORITZAT EN CAP CAS L’ÚS D’EQUIPAMENTS DE CAP DE LES ÀREES DE JOC I PARCS INFANTILS O EQUIPAMENTS ESPORTIUS. L’AJUNTAMENT DE BELLPUIG HA ABALISAT I INSTAL·LAT CARTELLS QUE ANUNCIEN AQUESTA PROHIBICIÓ A TOTES LES ÀREES DE JOC INFANTILS DE BELLPUIG I SEANA. RESPECTEM LA PROHIBICIÓ PER LA SEGURETAT DE LA NOSTRA CANALLA

Document Actions