al contingut a la navegació Informació de contacte

Campanya de vacunació de la grip per a tota la població i vacunació de la 3a dosi de la Covid-19 per a majors de 70 anys

Des del CAP de Bellpuig s'informa que comença la campanya de vacunació antigripal 2021-2022 per tota la població de la nostra Àrea Bàsica.

La vacunació antigripal va dirigida a la població major de 60 anys, però també a gent de totes les edats amb patologies de risc, embarassades, cuidadors de gent gran i treballadors de serveis públics essencials.

A més, donat que el Ministeri de Sanitat ja ha aprovat la tercera dosi de la Covid als majors de 70 anys, coincidint amb la campanya de la grip, també s'administrarà la vacuna Covid a les persones majors de 70 anys que faci més 6 mesos que han rebut la segona dosi.

Segons els protocols es poden administrar les dues vacunes a la vegada i, per tant, es vol donar l’oportunitat d’acudir a la cita i poder-se vacunar de la grip i de la Covid alhora.

El punt de vacunació serà al CAP de Bellpuig cada tarda de 16.00 a 20.00 hores els dies 26, 27, 28 i 29 d’octubre i els dies 2, 3, 4 i 5 de novembre.

No caldrà cita prèvia, però si portar la targeta sanitària i mascareta.

Els infants menors de 14 anys que precisin la vacuna de la grip cal que demanin cita a la consulta de pediatria.

L'Equip d'Atenció Primària de Bellpuig agraeix una vegada més, l’esforç de tothom i la perseverança per sumar forces per poder combatre aquest virus.

Fitxers adjunts