al contingut a la navegació Informació de contacte

Alerta, RRRREACCIONA!!!!!

Us comuniquem que des de l’Agència de Residus de Catalunya ens han informat que la recollida de la fracció orgànica a Bellpuig, la del contenidor marró, ha tingut un contingut de materials impropis del 15,81% aquest darrer trimestre.

Els materials impropis quan són més del 12,5% suposa el no retorn del cànon de la recollida selectiva de fracció orgànica i suposa perdre una quantitat important de diners que són de tota la gent de Bellpuig. 

Els materials impropis d’aquest trimestre han estat:

Vidre: 1,03% del pes total,

Paper i cartró: 1,56% de pes total,

Plàstic, mixtos i film: 2,74% del pes total,

Bosses de plàstic: 1,23% del pes total,

Metalls: 0,51% del pes total,

Tèxtil: 1,33% del pes total,

Tèxtil sanitari: 2,42% del pes total,

Altres residus: 4,98% del pes  total com ara càpsules de cafè, envasos de pa multi material, ceràmica, baieta de fregar el terra, aparell elèctric, terra per a gats, encenedors, menjar envasat,

L’ajuntament de Bellpuig a finals del 2021 va redistribuir els contenidors en illes per garantir l’accés a les 5 fraccions arreu de la població i va iniciar la campanya RRRREACCIONA!! de conscienciació per tal que tothom pogués fer la separació de residus en diferents fraccions de manera correcta i conegués a quin contenidor cal dipositar cada element.

Separar residus és molt fàcil i és una petita acció que fem en benefici de tota la comunitat. Quan no ho fas en surts perjudicat.

Us demanem la vostra col·laboració.

Gràcies!

 

 

Fitxers adjunts