al contingut a la navegació Informació de contacte

Salut Mental Infanto Juvenil i Trastorns de la Conducta Alimentaria - Xerrada: El Vincle Segur en la Relació amb l'Adolescent

Mireia Quinquillà Durich (Piscòloga clínica experta en Teoria del Vincle). Apunta't al Servei d'Acollida Gratuït per a Infants: comissioeducativaafa@gmail.com Més Informació: https://sites.google.com/view/monograficbellpuig

Descripció/Resum Xerrada

 
El vincle segur que els pares i mares desenvolupen en la relació amb els fills és un dels factors de protecció més important per prevenir el desenvolupament de trastorns psíquics.
La relació amb els fills va canviant a mesura que es van fent més grans i autònoms. Mantenir un bon vincle que fomenti la seguretat no és fàcil durant l'adolescència, donat que la xarxa vinculativa dels fills s'amplia cap al grup d'iguals i el suport i acompanyament dels pares i mares perd prioritat.
Entendre el procés evolutiu de l'adolescència i els canvis que s'experimenten en la vinculació amb els pares i mares permet mantenir o fomentar un vincle segur. 
Parlarem sobre el concepte de vincle, els diferents estils de vinculació i com fomentar un vincle segur amb l'adolescent.
 

Coneixem als ponents: 

directora del Centre de Psicologia Nectunt, on dirigeix també el Master en Formació Bàsica Sistèmica i Teoria del Vincle. Terapèuta familiar sistèmica i experta en la Teoria del Vincle, té una àmplia experiència en l’àmbit social (infància en risc, famílies multiproblemàtiques o migrants i dols migratoris), i en l’àmbit clínic (infants, adolescents, adults, famílies...).

Experta en Teràpia familiar i Teoria del Vincle

Llotja de Bellpuig
  • Quan 25/01/2023 des de/d' 19:00"
  • On Llotja de Bellpuig
  • Afegeix un esdeveniment al calendari iCal