al contingut a la navegació Informació de contacte

Premi Valeri Serra i Boldú de Cultura Popular

El proper dia 5 de juny, es farà públic el veredicte del jurat del Premi Valeri Serra i Boldú de Cultura Popular 2021, en el marc d’una vetllada literària que tindrà lloc al Teatre Armengol de Bellpuig.

El Premi Valeri Serra i Boldú de Cultura Popular, com bé sap, fent honor al conegut escriptor i folklorista local, arriba enguany a la seva trenta-quatrena edició, fet que confirma la seva importància i consolidació com a eina imprescindible i únic premi als Països Catalans en la seva modalitat. El premi, permet la recuperació i divulgació de la cultura popular; del conjunt de tradicions, costums i llegendes. La seva orientació pretén aflorar la cultura popular catalana i servir de motor pedagògic per a les generacions més joves, oferint, a més de la modalitat absoluta, una modalitat infantil i juvenil.

Durant l'acte es presentaran el llibre guanyador de l'anterior edició i el llibre recull que conté els treballs de les categories infantils i juvenils dels anys 2018 al 2020.

Anemitzarà la vetllada l'actuació del grup de jazz Pixie Dixie, que celebra els seus més de 26 anys de trajectoria.

La seva música es basa en la tradició afroamericana i sempre buscant els aspectes més lúdics i comunicatius del jazz. 

La formació lleidatana es renova amb noves incorporacions: com la jove i prometedora cantant Joana Jové, aportant personalitat amb la seva veu tan captivadora. Finalment Luís Alfonso Guerra "Luisito", qui va ser percussionista de Bebo Valdés, Juan Perro i Pau Donés, impregnarà de ritmes caribenys un repertori marcat per la música swing i tradició de New Orleans.

Teatre Armengol
  • Quan 05/06/2021 de 20:30 a 22:00
  • On Teatre Armengol
  • Afegeix un esdeveniment al calendari iCal