al contingut a la navegació Informació de contacte

Mercat de material esportiu de segona mà

Fira Cuida't. Compra i ven material esportiu de segona mà.

MERCAT DE MATERIAL ESPORTIU DE SEGONA MÀ

 NORMATIVA

 

 1. El Mercat de material esportiu de segona mà estarà format per tot tipus de material esportiu (objectes, roba, calçat...) que dipositants interessats en desfer-se del mateix hagin portat el dissabte dia 16 de novembre, de les 10.00 a les 15.00 hores al pavelló poliesportiu, al recinte de la Fira Cuida’t.

 

 1. Pot portar material esportiu per a vendre qualsevol persona interessada en participar al mercat de material esportiu de segona mà de la Fira Cuida’t.

 

 1. Els articles o material que es depositin per la seva venta cal que estiguin en bon estat. Si es tracta de roba, cal que estigui neta. L’organització decidirà en tot cas si un article o material està en mal estat i/o trencat i si és o no susceptible d’acceptar-lo per a la venta.

 

 1. El dipositant posarà el preu a l’article pel qual ha de ser venut. El preu quedarà registrat i es lliurarà al dipositant un resguard per tal de poder recuperar el seu article si no s’ha venut o bé el preu acordat en cas de venta, excepte 2€ en aquest últim cas, que l’organització es queda per despeses de gestió.

 

 1. Els articles estaran a la venta durant tota la Fira Cuida’t; el dissabte per la tarda i tot el diumenge fins les 19.00 hores.

 

 1. L’organització subscriurà una assegurança pel cas de pèrdua o sostracció dels articles dipositats.

 

 1. A partir de les 19.00 hores del diumenge el dipositant podrà recollir l’article que no s’hagi venut o bé cobrar l’import acordat de venta (excepte 2€ de despeses de gestió).

 

 1. Tots els articles han d’haver estat recollits o bé cobrats a les 21.00 hores. En cas contrari, el dipositant perdrà tots els drets sobre els mateixos.

 

 1. Per a més informació podeu trucar al 973 320 408.

 

 

 • Quan 16/11/2019 de 17:00 a 20:00
 • Afegeix un esdeveniment al calendari iCal