al contingut a la navegació Informació de contacte

Fira Cuida't 2023

Fira de l'Esport i la vida saludable

Programa: 

A les 11:30 h- MASTERCLASS DE FIT-COMBAT A GYM BELLPUIG 

A les 17:00 h- INAUGURACIÓ de la Fira, obertura de portes amb la presentació del Passaport Activa’t Reptes Esportius i exhibició de Hip-Hop a càrrec del Club IPPON.

Inici oficial de la Fira "Cuida't" amb l'obertura dels estands expositors relacionats amb l'activitat física, la salut, la nutrició i la mobilitat sostenible i el llançament del "Passaport Activa’t Reptes Esportius".

De les 17:30 a les 19:30 h - A l’exterior del recinte firal:  PASSAPORT ACTIVA’T REPTES ESPORTIUS amb la col·laboració de les entitats esportives del municipi.

A les 17.30h - PRESENTACIÓ DEL LLIBRE "Sopes. Brous, escudelles i sopes fredes" a càrrec de la cuinera i escriptora Ada Parellada.

A les 19:00 h – XERRADA sobre “Energia Local” a càrrec de Javi Hernández, membre fundador de La Vilanoveta (comunitat energètica de Lleida) i amb la col·laboració de la comunitat energètica local ECOBS.

A més, durant tot el cap de setmana: 

EXPOSICIÓ PERMANENT "Com veiem la salut mental" Realitzada per l’alumnat de 1r i 2n del CFGM d’Art Urbà de l’EASD Ondara de Tàrrega en motiu del Dia Mundial de Salut Mental, conjuntament amb el Consell Comarcal de l'Urgell.

EXPOSICIÓ PERMANENT "Lleida, terra de dones transformadores" impulsada pel Govern de la Generalitat a Lleida amb el suport dels departaments d’Igualtat i Feminismes i d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural.

ESTAND BIBLIOTECA. Lectures de mobilitat sostenible per a grans i petits, possibilitat de préstec a càrrec de la Biblioteca Municipal Isidor Cònsul.

MENÚ DE LA FIRA CUIDA’T als dels restaurants del municipi.

Pavelló Poliesportiu
  • Quan 04/11/2023 de 17:00 a 20:00
  • On Pavelló Poliesportiu
  • Afegeix un esdeveniment al calendari iCal