al contingut a la navegació Informació de contacte

Espectacle "M'estreno sota la dutxa"

Cicle Tardor de Teatre

Espectacle adults - ANY VILADOT 

“M'estreno sota la dutxa” de la Companyia Casigalls 

Sinopsi

M’ESTRENO SOTA LA DUTXA és un espectacle multdisciplinar basat en l’obra poètica de l’escriptor Guillem Viladot. El ritual a l’escenari comença amb els fils d’un laberint que marquen quatre itineraris: temps d’estrena, paraula d’Atzerí, la memòria del cos i mots fòssils. Aquests itineraris erraran a la recerca d’un camí incert. Aniran a l’atzar, d’una banda a l’altra. Es desviaran de la realitat. S’equivocaran, no l’encertaran.

I, enmig dels itineraris principals, ens endinsarem en altres àmbits poètics que descriuen un món marcadament rural, simbolitzat pel mite de Riella; que experimenten amb el llenguatge polièdric, entès com una sorpresa o una dissidència, els seus particulars malabarismes, i que abracen el discurs del silenci i els sentiments de la mort en clau d’humor, el seu quadern de l’òbit.

Quatre faristols viladotians, creats amb materials reciclats, marcaran tot el recorregut poètic. Una veu en off, actuant de fil argumental, acompanyarà els rapsodes fent confessions literàries en moments claus del relat. I la presència discontínua dels rapsodes ens submergirà en una performance multicolor.

La força de la música i els espais audiovisuals ajudaran a omplir tot el seu món farcit d’estirabots, de sentències, de paisatges de carn, d’inventaris amorosos, de tocs de proximitat, de lletanies, de jocs alfabètics i de moments absurds.

I tot perquè l’espectador ho interpreti de la manera que més li plagui.

Preu: 5 €

Compra d'entrades anticipades per www.entrapolis.cat i dilluns i dimecres matí a l’Ajuntament de Bellpuig  

 

 

Teatre Armengol
  • Quan 21/10/2022 des de/d' 22:00"
  • On Teatre Armengol
  • Afegeix un esdeveniment al calendari iCal