al contingut a la navegació Informació de contacte

CICLE DE TEATRE DE TARDOR: “Les minyones del Rector de Vallfogona” amb Pili Cugat (veu) Carlos Luprian (guitarra) i Pilar Ferrando.

Concert teatralitzat on es troben dos personatges molt peculiars, les dues minyones del Rector de Vallfogona. Dues mirades antagòniques davant la vida i l’obra del famós poeta. Cançons, anècdotes i conflictes no resolts en un espectacle ple de música, poesia i bon humor. Espectacle per a públic adult Preu: Gratuït Organitzat per: Biblioteca Isidor Cònsul

Les poesies del Rector de Vallfogona, prenen forma de cançons de la mà del compositor Carlos Lupprian a la guitarra i estan interpretades per Pili Cugat a la veu, des del paper de la minyona Raimunda. La interacció de Pilar Ferrando és des del paper de Jacinta, l’altra minyona.

Gran part del poemes musicats són de temàtica amorosa, amb la visió particular del poeta, realista, sarcàstica i burlesca .

També hi ha poemes musicats de pronunciada crítica social, que expressen una realitat amb un cert paral·lelisme amb els nostres temps.

  • Quan 24/11/2023 de 22:00 a 23:55
  • Afegeix un esdeveniment al calendari iCal