al contingut a la navegació Informació de contacte

Cap de Setmana de cinema: "El viaje de Harold" i "Mi soledad tiene alas"

Aquest cap de setmana al cinema de Bellpuig, t'esperen dues emocionants pel·lícules: "El viaje de Harold" i "Mi soledad tiene alas"

El viaje de Harold:
Un matí qualsevol, Harold Fry surt de casa per a tirar una carta a la bústia. acabat de jubilar, Harold respon a la missiva d'una vella amiga i companya de treball qui, després d'un silenci de gairebé vint anys, acaba de comunicar-li que està ingressada en un hospital a punt de morir. Quan Harold es disposa a enviar la carta, un impuls sobtat el commina a portar ell mateix el missatge a la seva destinatària en un viatge improvisat a peu d'un extrem a un altre del país.

Mi soledad tiene alas:
En un barri humil als afores de Barcelona, Doneni els seus dos amics, Vio i Ren, viuen sense pensar en el demà, entre festes i donant pals a joieries. Darrere de la seva aparença de petit delinqüent, Donen amaga un artista amb talent, i una sensibilitat diferent al món que li envolta. La reaparició del seu pare, després de sortir de la presó, desperta els vells dimonis de Dan, submergint-lo en una espiral de violència que l'obliga a fugir i posa a prova l'amistat entre els tres amics.

  • Quan 30/09/2023 a 18:00 a 01/10/2023 a 17:15
  • Afegeix un esdeveniment al calendari iCal