al contingut a la navegació Informació de contacte

#BACHENDANSA

VIIè cicle de concerts Bellpuig Ressona

#Bachendansa és un espectacle multidisciplinari que imbrica música i dansa. Alhora és un espectacle que estableix un diàleg artístic entre el passat i el present, entre la música barroca i la dansa contemporània.


Hi participa la Jove Companyia de l’Escola de Dansa Montse Esteve de Guissona (Ed+) i l’Orquestra de Cambra de la Catalunya Interior (OCCI), amb seu a Cervera; sota la direcció artística i coreogràfica de Montse Esteve i la direcció musical de Jordi Castellà.

A nivell musical, #Bachendansa es basa en els concerts de Brandenburg núm. 3 i 5 de J. S. Bach. Aquests concerts, que Bach va escriure per encàrrec de Christian Ludwig, representen una obra cabdal de la història de la música. Són també uns concerts típics de l’estil barroc on s’utilitzen una diversitat de combinacions instrumentals dins del format de Concerto grosso. Els concerts núm. 3 i 5 contenen alguns aspectes francament experimentals, com són la supressió del contrast entre un petit grup de solistes i un major grup de cordes acompanyant i el tractament virtuós del clavicèmbal. 

Preu de l'entrada: 3€ (gratuït pels alumnes de l'EMMB)

Teatre Armengol
  • Quan 19/01/2020 de 12:00 a 13:30
  • On Teatre Armengol
  • Afegeix un esdeveniment al calendari iCal