al contingut a la navegació Informació de contacte

CICLE DE TEATRE DE TARDOR: “Non Solum”, amb Sergi López

Durada: 95 minuts “Tots som iguals i diferents”, sosté el personatge principal d’aquesta història amb múltiples protagonistes. Preu: 15€ Les entrades es poden comprar per internet a través de entrapolis.cat i a l’Ajuntament de Bellpuig els divendres de les 11 a les 14 hores.

  • CICLE DE TEATRE DE TARDOR: “Non Solum”, amb Sergi López
  • 2023-11-10T21:00:00+01:00
  • 2023-11-10T22:40:00+01:00
  • Durada: 95 minuts “Tots som iguals i diferents”, sosté el personatge principal d’aquesta història amb múltiples protagonistes. Preu: 15€ Les entrades es poden comprar per internet a través de entrapolis.cat i a l’Ajuntament de Bellpuig els divendres de les 11 a les 14 hores.
La trama comença en el moment en què un home acudeix a una cita amb la seva amant, però en comptes d’ella hi troba un altre tipus que sospitosament s’assembla molt a ell. Aviat apareix un tercer home, i poc després se n’hi afegeixen d’altres fins a un nombre gairebé incomptable.
 
Des de la por a la solitud fins a la corrupció immobiliària, aquest fals monòleg, definit per diversos espectadors de teatre com una comèdia existencial, tracta amb un penetrant humor arrauxat les crues qüestions a què s’enfronta tot ésser humà.
 
Si bé Sergi López és un home sol, exprimeix al màxim la seva versatilitat com a actor per obsequiar-nos amb un repertori insòlit d’identitats. Són diversos personatges en una sola persona, o és un sol personatge amb diverses veus en el seu interior? Sergi López fa seva la cèlebre frase d’Arthur Rimbaud «jo és un altre» i es multiplica dalt de l’escenari.
Teatre Armengol
  • Quan 10/11/2023 de 21:00 a 22:40
  • On Teatre Armengol
  • Afegeix un esdeveniment al calendari iCal