Divendres, 23 De Març De 2018
Homenatge a la Vellesa, 6
Bellpuig - 25250
Telèfon: 973 32 04 08 
Fax: 973 32 10 87

Novetats

05/01/2018

EL PARC DE NADAL DE BELLPUIG 2017-2018 TANCA LES PORTES AMB UNA DISCO MÒBIL INFANTIL I UN CAGATIÓ POPULAR


Foto

Avui dijous 4 de gener, ha tingut lloc la cloenda del Parc de Nadal de Bellpuig amb una Disco Mòbil Infantil i un Cagatió popular.

El Parc de Nadal de Bellpuig estava situat a linterior del pavelló poliesportiu, i obria els dies 27, 28, 29 de desembre de 2017 i el dia 2, 3 i 4 de gener de 2018, de 5 de la tarda a 8 del vespre.

Enguany el Parc de Nadal lorganitzaven conjuntament lentitat organitzadora de festes Fes-te la Festa i lAjuntament de Bellpuig, i es presentava amb una renovada oferta de tallers i activitats que shavien incrementat respecte edicions anteriors.

Així, hi havia uns tallers que s'oferien cada dia (de maquillatge, de dibuixar i pintar, de globus dheli, de fer cucs de cartró, i de fer complements per a Photocall). Daltres tallers només s'oferien uns dies concrets.

Entre els tallers denguany i com a novetat destacada, els dies 28 i 29 de desembre hi havia un taller de cuina per a nens i nenes.

El dia 28 desembre com en ledició anterior del parc hi tornava a haver el taller de construcció dEstimaocells a càrrec del naturalista Eduard Viver. Els Estimaocells construïts es plantaran al Parc del convent.

El dia 3 de gener el Mag Galderic visitava el Parc de Nadal per a recollir les cartes de Ses Majestats els Reis Mags dOrient i explicar quin era lElement Màgic que els infants hauran dutilitzar el dia 5 de gener per facilitar-los larribada. (Lentrada al Parc de Nadal també era gratuïta).

Avui dijous, 4 de gener de durant la tarda hi havia una Disco Mòbil Infantil i es feia cagar el Tió. (Lentrada al Parc de Nadal també era gratuïta).

Com és habitual, el recinte del Parc de Nadal tenia unes àrees fixes on es podia trobar un racó dedicat a la lectura, inflables, una zona darena, una zona per a pintar i una zona desports. Aquest any shavia introduït dins el parc una zona daudiovisuals infantil.

El Parc de Nadal de Bellpuig, lorganitzava lentitat organitzadora de festes Fes-te la Festa i lAjuntament de Bellpuig. El preu de lentrada era d1 ¬ per als menors de 16 anys i gratuïta per la resta dedats.
 Cercador

Ajuntament
Totes les administracions

Destacats

Mapa Web