Divendres, 23 De Marš De 2018
Homenatge a la Vellesa, 6
Bellpuig - 25250
Telèfon: 973 32 04 08 
Fax: 973 32 10 87

Novetats

27/12/2017

DIMECRES OBRIR└ EL "PARC DE NADAL DE BELLPUIG" AMB UNA RENOVADA I AMPLIADA OFERTA DE TALLERS I ACTIVITATS


Foto

El pr˛xim dimecres 27 de desembre, el Parc de Nadal de Bellpuig obrirÓ les seves portes a les 5 de la tarda.

El Parc de Nadal de Bellpuig estarÓ situat a linterior del pavellˇ poliesportiu, i obrirÓ els dies 27, 28, 29 de desembre de 2017 i el dia 2, 3 i 4 de gener de 2018, de 5 de la tarda a 8 del vespre.

Enguany el Parc de Nadal lorganitzen conjuntament lentitat organitzadora de festes Fes-te la Festa i lAjuntament de Bellpuig, i es presenta amb una renovada oferta de tallers i activitats que sha incrementat respecte edicions anteriors.

AixÝ, hi haurÓ uns tallers que s'oferiran cada dia (de maquillatge, de dibuixar i pintar, de globus dheli, de fer cucs de cartrˇ, i de fer complements per a Photocall). Daltres tallers nomÚs s'oferiran uns dies concrets (consultar programaciˇ del Parc).

Entre els tallers denguany i com a novetat destacada, els dies 28 i 29 de desembre hi haurÓ un taller de cuina per a nens i nenes.

El dia 28 desembre hi tornarÓ a haver el taller de construcciˇ dEstimaocells a cÓrrec del naturalista Eduard Viver. Els Estimaocells constru´ts es plantaran al Parc del convent.

El dia 3 de gener el Mag Galderic visitarÓ el Parc de Nadal per a recollir les cartes de Ses Majestats els Reis Mags dOrient.(Aquest dia lentrada al Parc de Nadal serÓ gratu´ta).

El dijous, 4 de gener de durant la tarda hi haurÓ una Disco M˛bil Infantil i es farÓ cagar el Tiˇ. (Aquest dia lentrada al Parc de Nadal serÓ gratu´ta).

Com Ús habitual, el recinte del Parc de Nadal tindrÓ unes Órees fixes on es podrÓ trobar un racˇ dedicat a la lectura, inflables, una zona darena, una zona per a pintar i una zona desports. Aquest any sha introdu´t dins el parc una zona daudiovisuals infantil.

Programaciˇ del Parc de Nadal de Bellpuig 2017-2018.

"áá áDimecres, 27 de desembre de 2017.

Tallers del dia: Fer estrelles de Nadal, fer campanes per larbre de Nadal, disseny de punt de llibres.

"áá áDijous, 28 de desembre de 2017.

Tallers del dia: Fer bloc de notes, de cuina, disseny de posa fotos.

Tota la tarda: Taller de construcciˇ dEstimaocells a cÓrrec del naturalista Eduard Viver. (El taller invita a portar de casa i reciclar aixÝ, camises de mÓniga llarga, pantalons llargs i barrets per a fer lEstimaocells).

"áá áDivendres, 29 de desembre de 2017.

Tallers del dia: Fer Pare Noel d'arr˛s, de cuina,á fer barrets posa agulles.

"áá áDimarts, 2 de gener de 2018.

Tallers del dia: De fils, fer fanalets de reis, fer un arbre de nadal amb fil.

"áá áDimecres, 3 de gener de 2018. (Entrada gratu´ta).

Durant la tarda: Arribada del Mag Galderic al Pavellˇ Poliesportiu, per a recollir les cartes de Ses Majestats els Reis Mags dOrient.

"áá áDijous, 4 de gener de 2018. (Entrada gratu´ta).

A les 17.30 h: Actuaciˇ de la Disco M˛bil Infantil.

A les 18.30 h: Animaciˇ de tarda amb el Cagatiˇ. (Durant lactuaciˇ els tallers estaran tancats).

El Parc de Nadal de Bellpuig, lorganitza lentitat organitzadora de festes Fes-te la Festa i lAjuntament de Bellpuig. El preu de lentrada Ús d1 Č per als menors de 16 anys i gratu´ta per la resta dedats.Cercador

Ajuntament
Totes les administracions

Destacats

Mapa Web