Dimecres, 17 De Gener De 2018
Homenatge a la Vellesa, 6
Bellpuig - 25250
Telèfon: 973 32 04 08 
Fax: 973 32 10 87

Novetats

18/12/2017

MARATÓ D’ACTIVITATS" AMB MOTIU DE LA MARATÓ DE TV3 A BELLPUIG


Foto

Avui dia 17 de desembre de 2017, dia de La Marató de TV3, de les 5 de la tarda i fins les 8 del vespre al pavelló poliesportiu,

l'Ajuntament de Bellpuig i entitats de la vila, havien organitzat el festival benèfic "MARATÓ DACTIVITATS", amb motiu de recaptar fons per a La Marató de TV3, on shan ofert actuacions diverses i coca amb xocolata per a tothom.

Un gran nombre persones han assistit al festival, on sha cantat, shi ha ballat un ball de pastorets, dansa, country, gimnàstica rítmica i Hip hop, i sha escoltat música de xaranga.

Les entitats que han col·laborat amb la "MARATÓ DACTIVITATS" han estat:

LAssociació contra el Càncer, lAssociació de dones Atenea, el Club Ippon, lEscola Valeri Serra i lAMPA, el grup de ball Country Lis, lEscola de Dansa Bellpuig, lEscola de Música de Bellpuig, la Llar de jubilats i pensionistes La Joia d'envellir, lescola Vedruna de Bellpuig i l'AMPA, i la Xaranga Va i Ve.


Més actes amb motiu de La Marató de TV3 a Bellpuig.

LEscola Valeri Serra de Bellpuig, recaptarà diners per a la Marató al Festival de Nadal de lEscola, el pròxim dimarts 19 de desembre.

LEscola Municipal de Música de Bellpuig oferirà el Concert de Nadal de l'Escola, el dimecres vinent 20 de desembre a les 8 hores del vespre al Teatre Armengol i el preu de lentrada (2 ¬) anirà destinada a col·laborar amb la Marató de TV3.
 Cercador

Ajuntament
Totes les administracions

Destacats

Mapa Web