Divendres, 15 De Desembre De 2017
Homenatge a la Vellesa, 6
Bellpuig - 25250
Telèfon: 973 32 04 08 
Fax: 973 32 10 87

Novetats

22/09/2017

L’ALCALDE DE BELLPUIG S’ACULL AL DRET A NO DECLARAR AVUI A CERVERA


Foto

Aquest matí, puntual a les 11, l’alcalde de Bellpuig i també president del Consell Comarcal de l’Urgell, l’Il·lm. Sr. Salvador Bonjoch,

acompanyat del president de la Diputació, lalcaldessa de Tàrrega (que també li tocava anar a declarar a les 12) nombrosos alcaldes de la comarca, presidents de consells comarcals, regidors i un bon nombre de veïns i veïnes de Bellpuig i Tàrrega, ha acudit als jutjats de Cervera en ser cridat a declarar com ho han anat fent aquests dies la resta dalcaldes que van donar el seu suport per a la celebració del referèndum del dia 1 doctubre.

Salvador Bonjoch sha acollit al seu dret de no declarar i a la sortida ha explicat que considera que lúnic delicte que ha pogut cometre és el de donar suport al govern de la Generalitat i al Parlament de Catalunya. Ha dit que creu que els fets que estan passant en aquest moments són propis duna dictadura encoberta i són molt durs pel nostre país. També ha destacat que el govern espanyol en tot aquest procés no ha tingut en compte un factor molt important que és la gent, la gent daquest país que no té por de res i surt al carrer perquè lúnic que vol és votar.

Com alcalde, Bonjoch considera que personalment aquesta és una situació que viu duna manera agredolça, ja que duna banda és desagradable la situació personal en què es troben tots els alcaldes i és un atac a les nostres institucions, a la gent que els han votat i en el seu cas a Bellpuig i a la comarca i per altra banda, és satisfactori sentir-se recolzat per la gent en aquests moments i veure que tenen el suport del poble i no estan sols.

Després de lalcalde de Bellpuig, ha entrat als jutjats de Cervera lalcaldessa de Tàrrega i vicepresidenta de la Diputació de Lleida, la Il·lma. Sra. Rosa M. Perelló.
 Cercador

Ajuntament
Totes les administracions

Destacats

Mapa Web