Dijous, 30 De Març De 2017
Homenatge a la Vellesa, 6
Bellpuig - 25250
Telèfon: 973 32 04 08 
Fax: 973 32 10 87

Novetats

16/01/2017

EL "MOTO CLUB SEGRE" CELEBRA LA FESTA DE CLOENDA DE LA TEMPORADA 2016 A BELLPUIG


Foto

El dissabte 14 de gener va tenir lloc al pavelló poliesportiu de Bellpuig a les 6 de la tarda, la Festa de Cloenda de la temporada 2016 del "Moto Club Segre", que va aplegar unes dues-centes persones.

El president del Moto Club Segre, Sr. Lluís Capdevila, va ser lencarregat de donar inici a la festa que va començar amb un reconeixement a tots els pilots del Moto Club Segre daquesta temporada i amb el lliurament dun guardó als que havien aconseguit èxits nacionals i internacionals.

A continuació des del Club es va atorgar una distinció per la seva trajectòria, al lleidatà, campió del món de 125cc lany 1999 i mànager de Marc Márquez, "Emili Alzamora".

Seguidament es va fer lentrega dels premis del Trofeu Moto Club Segre 2016, entre els quals hi havia una moto. Aquests havien estat cedits per patrocinadors del Club i van ser repartits majoritàriament a joves pilots en etapa de formació.

A lacte de lliurament de premis van assistir-hi el representat territorial de lesport a Lleida, Sr. Joan Segura; el president de la Federació Catalana de Motociclisme, Sr. Josep Maria Mañé; el president territorial de Lleida de la FCM, Sr. Jordi Pons; lalcalde dOliana, Sr. Miquel Sala i lalcalde de Bellpuig, Sr. Salvador Bonjoch.

La festa va acabar amb un refrigeri per a tots els assistents.
 Cercador

Ajuntament
Totes les administracions

Destacats

Mapa Web